Výborné řezy jako tiramisu!
Potřebné ingredience
Těsto: 1 hera, 25 dkg moučkového cukru, 6 žloutků, 1 vanilkový cukr, 1 prášek do pečiva, 25 dkg hladké mouky, sníh ze 6 bílků Směs na polití buchty: Uvaříme si 1/4 l rozpustné kávy necháme trochu vychladnout, 2 lžíce kakaa (nebo granka), 3 lžíce moučkového cukru, 1 lžíce rumu, vše promícháme v řídkou směs Smetanový krém: 2-3 šlehačky na šlehání, 2 ks ztužovač šlehačky (smeta-fix), 1 zakysaná smetana (200g), 2 lžíce moučkového cukru, granko na posypání šlehačky
Postup přípravy
Uděláme si směs na polití a polijeme lžící celou buchtu, směs se zapije do dírek a proteče buchtou, pak necháme úplně vystydnout.
Ušleháme šlehačky s cukrem a ztužovačem, přidáme zakysanou smetanu, natřeme na buchtu a posypeme grankem.
Je nejlepší, když se udělá den předem, jsou opravdu výtečné, vždy se po nich jen zapráší.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé